Welkom op mijn blog !!

Mijn foto
Met vilten, schilderen, fotograferen en beeldhouwen vul ik al mijn vrijetijd.

vrijdag 3 december 2010

MOD's sjaal

MOD (mijn oudste dochter) heeft gisteren nog een nieuwe sjaal gemaakt. Ze komt elke woensdag samen met mij vilten en dat is hartstikke gezellig. Samen eten we dan eerst en natuurlijk maak ik dan wat extra lekkers. Deze week wilde ik weer eens mosselen eten, op z'n spaans. Heerlijk vond ik het. DH was niet zo enthousiast, hij is niet echt een mosselliefhebber. Na het eten zijn we meteen gaan vilten. Maar na een half uurtje gaf MOD aan dat ze niet helemaal lekker was. Dat heeft dus tot gevolg gehad dat ze goed ziek is geworden en steeds maar te kennen gaf: "ik eet nooit meer mosselen"!! Dan merk je dat als je kind ziek is je weer een overbezorgde moeder wordt. Die nacht is ze bij ons is blijven slapen en de volgende morgen weer goed opgeknapt naar huis gegaan. Maar de sjaal is nog blijven liggen en die heeft ze dus pas gisteren verder afgewerkt.

4 opmerkingen:

  1. Zelf hou ik niet zo van mosselen maar mn man is er dol op, haha, ik stuur hem wel jou kant op ;-))

    Jammer dat dochterlief een verkeerde te pakken had, kan je inderdaad flink beroerd van zijn. Maar toch een leuke sjaal als resultaat.

    Fijn (Sint)weekend, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben zelf helemaal geen mosseleter, veel te bang dat me dat ook overkomt:( Veel beterschap voor je dochter en ze heeft toch maar een mooie sjaal gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hou van mosselen dus ik eet er dan ook regelmatig, Heb 25 jaar geleden nog in een mosselrestaurant in Nederland gewerkt. Daar heb ik heerlijke mosselen leren bereiden.
    Dat je dochter maar veel geniet van haar mooie sjaal, want die kan ze met die bittere kou, heel goed gebruiken.
    Alvast prettig weekend en de groetjes vanuit Ronda
    Trudis

    BeantwoordenVerwijderen
  4. zeg maar tegen mijn stiefnichtje dat ze een prachtige sjaal heeft gemaakt en gelukkig is ze weer beter!!
    is de sjaal van vilt of van nuno gemaakt?
    lieve groet en tot...riet

    BeantwoordenVerwijderen