Welkom op mijn blog !!

Mijn foto
Met vilten, schilderen, fotograferen en beeldhouwen vul ik al mijn vrijetijd.

Atelier open

HET ATELIER IN OIRSCHOT IS GEOPEND VANAF
01 januari 2018
Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met: patty.biermans@gmail.comdonderdag 30 december 2010

Workshop

Vannacht niet zo heel erg goed geslapen vanwege de workshop die ik vandaag zou geven aan vijf vriendinnen. Ik was om half elf al in het atelier aanwezig (ze zouden om twee uur komen) om  koffie te maken, wat lekkers klaar te zetten, de tafels op te stellen en een gezellig kaarsje aan te steken. Maar omdat ik nog tijd over had ben ik nog even naar beneden gegaan, (daar is mijn eigen atelier) en heb nog snel even een deur geverfd met schoolbordenzwart.Toen de dames om twee uur kwamen zijn we meteen begonnen met koffie en uitleg over het vilten.  Vijf mensen tegelijk iets leren waar ze helemaal niets van weten en wat ze nog nooit gedaan hebben is best moeilijk. Je moet ze allemaal tegelijk in de gaten houden en dan kan er wel eens iets fout gaan. Gelukkig zijn de foutjes te herstellen. (gaten gevallen in het midden van een sjaal). Maar ik ben er nu wel achter dat je aan het begin van de workshop goede uitleg moet geven. Misschien maak ik wel een fotoboek hoe het proces van het vilten verloopt want voordoen in het echt lijkt mij geen oplossing.
Maar al met al is het een hele gezellige middag geworden en hebben we veel plezier gehad. De gemaakte sjaals zijn heel erg mooi geworden. Heel verschillend maar wel passend bij de persoon en dat vind ik toch het belangrijkste. De foto's van deze middag krijg ik nog toegestuurd en dan zal ik ze jullie laten zien.
opgestelde tafels
iets lekkers voor bij de koffie

4 opmerkingen:

 1. Happy Birthday PeeBee!!! Dat je een grote meid mag worden en nog lang mijn vriendinnetje mag blijven. Een fijne dag, lieve groet en tot....Riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Patty, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Een fijne dag, een gezellige jaarwisseling en tot volgend jaar,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je verjaardag en een goed en creatief 2011, groeten van liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte proficiat met je verjaardag! Vandaag dubbel feest voor jou!
  Inderdaad, workshops geven is best vermoeiend en alles voordoen is geen optie want iedereen heeft zijn eigen manier van werken. Ik corrigeer altijd terwijl ze bezig zijn en leg uit wat vilt is naargelang de situatie. Teveel info in één keer werkt soms averechts, heb ik ook allemaal gedaan hoor. Na een tijdje vind je je eigen prettige manier van werken en dit is toch voor iedereen anders.
  Veel plezier met je verjaardag en met je workshops!
  Lieve groet van Trudis

  BeantwoordenVerwijderen