Welkom op mijn blog !!

Mijn foto
Met vilten, schilderen, fotograferen en beeldhouwen vul ik al mijn vrijetijd.

Atelier open

HET ATELIER IN OIRSCHOT IS GEOPEND VANAF
01 januari 2018
Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met: patty.biermans@gmail.comvrijdag 17 december 2010

I'm back

Nou, daar ben ik weer. Uitgerust na het weekend op de kerstmarkt staan. Ik wist niet dat het zo zwaar zou zijn. Eigenlijk wilde ik twee weekenden op de markt gaan staan, maar ik ben blij dat ik dat niet gedaan heb. Dat had ik heel zwaar gevonden. Dit was genoeg. Volgend jaar zeker weer, maar dan op een andere markt.

de kraam
kerstboompjes

De rest van de week is erg druk geweest. We zijn op bezoek geweest bij de zieke Vilterietje. Die zag er heel patent uit en was al druk bezig met de oefeningen van "die" fysio. Ik heb weinig tijd gehad om iets te vilten. Mijn hoofd zit nu vol met ideetjes voor mijn atelier. Zondag mag ik beginnen met opknappen. Er moet best nog veel gebeuren. Ik wil alles verven, kasten maken, tafels maken en nog veel meer. Van het vilten zelf zal dus voorlopig niet zo veel terecht komen. Marar ik houd jullie op de hoogte van de werkzaamheden in het nieuwe atelier.

3 opmerkingen:

 1. wat ziet de kraam er leuk uit! groot gelijk dat je maar 1 weekend hebt geboekt, zeker met je nieuwe atelier in het vooruitzicht! dank je wel voor de verkoop van mijn spullen en we zien elkaar weer snel.
  liefs, riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel weekend op een markt staan (en zeker met deze kou) vraagt heel veel energie. Heel slim om er maar eentje te boeken :D
  Je kraam ziet er leuk uit! Succes met het opknappen van je atelier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, marktjes doen vraagt veel van je energie en zeker wanneer het koud is. Wij zijn hier uitgeregend zaterdag en zondag en hebben alleen vrijdag de markt kunnen doen. Aan de ene kant is het jammer, maar aan de andere kant ben ik blij wat meer tijd met mijn familie te kunnen doorbrengen, heerlijk zo lekker warm bij elkaar.
  Geniet van het inrichten van je nieuwe atelier!
  Prettige feestdagen en tot later.
  Groetjes van Trudis

  BeantwoordenVerwijderen