Welkom op mijn blog !!

Mijn foto
Met vilten, schilderen, fotograferen en beeldhouwen vul ik al mijn vrijetijd.

Atelier open

HET ATELIER IN OIRSCHOT IS GEOPEND VANAF
01 januari 2018
Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met: patty.biermans@gmail.comvrijdag 10 december 2010

Kerstmarkt

Morgenvroeg om acht uur vertrekken we naar de kerstmarkt. Er zullen zo'n 75 standhouders zijn, live muziek en er is heel veel te doen voor de kinderen. Ze hebben buiten een treintje rijden, binnen kunnen de kinderen met een racebaan spelen, ze kunnen zich laten schminken en nog veel meer. MOD en ik hebben er echt heel veel zin in. Alles is voorzien van een mooi prijskaartje, ingepakt en meeneemklaar.

 

Vandaag hebben we de kraam al behangen met kerstverlichting, dus morgen hoeven we de spullen maar neer te zetten en de klanten kunnen komen.  We hebben ook nog wat keramiek van een pottenbakkende vriendin gekregen. Ze heeft een aantal kleine plantenhangers meegegeven, maar wij hadden bedacht dat het ook wel kleine vogelvoederhuisjes konden zijn of  hangertjes met potpourri erin. Heeft iemand nog een ander idee waarvoor je deze uitzonderlijk mooie weetikveeltjes zou kunnen gebruiken?


hangbakje voor ...wat je maar wil (10cm hoog)
Ik ben benieuwd hoe het allemaal loopt. Maandag zal ik jullie dat wel laten weten!!

3 opmerkingen:

 1. je kunt het ophangen om kopspelden erin te gooien, wat ernaast valt raap je met je sokken op:) veel succes morgen, lieve groet en tot.....riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo, Patty.
  Wij komen morgenmiddag naar de Kerstmarkt. Ik zal kijken of er nog boompje naar mijn gading over is! Er zal beslidt wat bij zijn!
  Tot morgen en groeten Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was het gezellig op de kerstmarkt? Ben benieuwd!
  In het keramieken potje zou ik een kaarsje zetten... Of allemaal grotere takjes doorheen steken en zo ophangen... met ornamentjes enzo...

  BeantwoordenVerwijderen