Welkom op mijn blog !!

Mijn foto
Met vilten, schilderen, fotograferen en beeldhouwen vul ik al mijn vrijetijd.

Atelier open

HET ATELIER IN OIRSCHOT IS GEOPEND VANAF
01 januari 2018
Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met: patty.biermans@gmail.comdinsdag 22 februari 2011

Uitnodigingen de deur uit!

Eindelijk zijn alle uitnodigingen de deur uit, zowel de papieren versie als de mailtjes. Het heeft langer geduurd dan ik dacht omdat ik een aantal dingen wilde die ik hier in het dorp niet kon krijgen. Ik wilde perse een gekleurde enveloppe en daarvoor moest ik naar Eindhoven, dus dat was wachten tot ik tijd had om te gaan. Want als je naar de stad gaat, ga je niet alleen voor een paar envelopjes, dan moet je toch minstens een paar winkels met schoenen en kleding kijken. Ik wel tenminste! Nadat de enveloppen eindelijk in huis waren kon ik het niet laten toch de uitnodiging qua kleur aan te passen. Maar dat bleek achteraf lastiger dan ik dacht dus dat duurde ook weer even. En zo ben je al heel snel een paar weken verder. Maar nu zijn ze weg en heb ik via de mail al een aantal hele leuke reacties gehad. Ben heel benieuwd wie er van deze uitnodiging gebruik maken.
Gisteren nog een aantal meiden in het atelier gehad om gezellig te vilten. Er zijn een paar mooie sjaals gemaakt, maar dat laat ik de volgende keer wel zien.

1 opmerking:

  1. wow patty, ziet er echt super uit! die van mij gaan donderdag op de post, zonder kleuraanpassingen, maar toch mooi hoor:)
    groetjes en ik wacht op de foto's van de sjaals, riet:)

    BeantwoordenVerwijderen