Welkom op mijn blog !!

Mijn foto
Met vilten, schilderen, fotograferen en beeldhouwen vul ik al mijn vrijetijd.

Atelier open

HET ATELIER IN OIRSCHOT IS GEOPEND VANAF
01 januari 2018
Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met: patty.biermans@gmail.comdonderdag 10 februari 2011

Eindelijk weer eens een sjaal..

De afgelopen dagen heel hard gewerkt. Op de een of andere manier had ik heel veel zin om creatief bezig te zijn. Wat klinkt dat hoogdraven zeg :)).  Maar ik heb echt lekker gewerkt, zal wel komen door de nieuwe ruimte. Ik voel me er ook echt thuis. Het verschil met thuis werken is heel duidelijk, thuis vind ik altijd wel een reden om met het huishouden bezig te zijn. In het atelier kan dat niet. Daar mag ik alleen maar schilderen of vilten. Dus deze week ben ik begonnen met het opzetten van twee schilderijen en ik heb drie sjaals gevilt. Heerlijk is het als er iets uit je vingers komt, maar dát zullen wel meer mensen vinden! :-D.
Vanavond met MOD samen gevilt. Zij had opdracht om een sjaal te vilten en merkte halverwege dat ze wol tekort kwam. Tja, en dan moet je creatief zijn. Maar dat is haar goed gelukt en de sjaal is heel erg mooi geworden. Volgende keer zal ik er een foto van laten zien. Deze foto's zijn van de merino sjaal die ik afgelopen week gemaakt heb. De rest komt nog.....merinowol cognac/turqoise3 opmerkingen:

 1. inderdaad heerlijk om in je atelier bezig te zijn, kan me ook voorstellen dat het zo'n verschil met thuis maakt. de sjaal is prachtig en de kleurencombi maakt me helemaal week:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi mooi!! Lekker bezig geweest lees ik, ja als je thuis werk dan zie je inderdaad altijd wel iets in het huishouden om te doen. Ik zal blij zijn wanneer het 's morgens iets warmer is zodat ik in de atelier kan gaan werken.
  Geniet maar van je nieuwe atelier, hij ziet er super uit!
  Groet van Trudis

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie sjaal is dit geworden zeg!
  Ben benieuwd naar je schilderijen ;)

  BeantwoordenVerwijderen