Welkom op mijn blog !!

Mijn foto
Met vilten, schilderen, fotograferen en beeldhouwen vul ik al mijn vrijetijd.

Atelier open

HET ATELIER IN OIRSCHOT IS GEOPEND VANAF
01 januari 2018
Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met: patty.biermans@gmail.comwoensdag 24 november 2010

Rust....!

Even een paar dagen rust.... Noodgedwongen kan ik een paar dagen (dat hoop ik) niet vilten. Dinsdag begon ik met mijn nieuwe job. Dus 's ochtends vrolijk naar mijn auto lopend, uitgezwaaid door DH, struikel ik over een touw dat op de stoep lag en viel languit voorover. Knie kapot, hand gekneusd en gekneusde rib. Als het niet zo'n zeer deed had ik de slappe lach gekregen! Was heel komisch om te zien, zei DH.  's Avonds geprobeerd om wat te vilten, want ik dacht het valt wel mee....Jammer...., ging dus niet.
En aangezien MOD ook niet kan komen vilten heb ik maar even een weekje vakantie ingelast. Alle werkzaamheden voor de kerstmarkt staan dus op een laag pitje.
Vanmiddag kreeg ik de algemene flyers binnen voor de kerstmarkt. Dus komend weekend gaan we iedereen blij maken met een uitnodiging en gaan we hopelijk ook weer aan het "viltwerk".
Voorlopig dus nog even noodgedwongen  :-(   ......rust .......

4 opmerkingen:

 1. acherme dich!! ik heb zó met je te doen! net een nieuwe baan en dan gebeurt je dít!
  je zult de rust hard nodig hebben en het is heel verstandig dat je je er aan overgeeft lieve schat. veel kusjes en energie en tot...riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens je veel beterschap en geniet van je rust die je deze week hebt, dan genees je vlugger en kan je er volgende week met vernieuwde energie weer aan beginnen.
  Een genezende knuffel vanuit Spanje!
  Trudis

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vanmorgen hoorde ik van Riet over je valpartij. Erm kendj. En dat nog wel als je aan een nieuwe baan gaat beginnen. Heel veel beterschap en de groetjes,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap joh!... Vervelend dat je bent gevallen.

  BeantwoordenVerwijderen