Welkom op mijn blog !!

Mijn foto
Met vilten, schilderen, fotograferen en beeldhouwen vul ik al mijn vrijetijd.

Atelier open

HET ATELIER IN OIRSCHOT IS GEOPEND VANAF
01 januari 2018
Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met: patty.biermans@gmail.commaandag 22 november 2010

Dauw

Afgelopen zaterdag heb ik voor het eerst een workshop vilten gegeven. Er waren vier dames die normaal op zaterdag in het atelier schilderen, maar die ook de techniek van het vilten wel eens wilden uitproberen. Het is me heel erg meegevallen. Ik was niet helemaal zeker van mijn capaciteit om uit te leggen wat vilten is en hoe het in zijn werk gaat. Maar ik heb, zelfs na dwingend vragen, geen klachten gehoord en ze waren allemaal hel enthousiast. Een aantal willen zelfs nog een keer terugkomen. Al met al een hele leuke ochtend en zeker voor herhaling vatbaar.
Vandaag het schilderij waar ik aan het werken ben verder afgewerkt. Het onderwerp is gemaakt naar aanleiding van een foto die ik van de zomer op een ochtend gemaakt heb.  Ik denk dat ik het maar eens een tijdje laat hangen, dan kan ik beslissen of ik er nog iets aan moet doen of niet. Dat vind ik altijd zo moeilijk van schilderen, wanneer stop je....? Als het een aantal weken uit mijn zicht is en ik pak het dan weer tevoorschijn dan blijkt vaak dat ik er niets meer aan hoef te doen. Maar als ik stop op het moment dat ik nog niet zo tevreden ben dan blijkt achteraf dat er dan inderdaad nog iets aan gedaan moet worden.
Nu ben ik over dit schilderij redelijk tevreden dus...afwachten maar..

"Morningdew"

2 opmerkingen:

  1. een dikke proficiat met je eerste workshop, wat heerlijk dat ie zo goed gelopen is! mond op mond is de beste reclame, vooral in best:)
    het schilderij ziet er prachtig uit, maar het is jouw schilderij, dus jij zult wel zeggen als het af is.
    lieve groet en tot....riet:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I think your painting is amazing .... love the composition and colors..... so relaxing.

    BeantwoordenVerwijderen