Welkom op mijn blog !!

Mijn foto
Met vilten, schilderen, fotograferen en beeldhouwen vul ik al mijn vrijetijd.

Atelier open

HET ATELIER IN OIRSCHOT IS GEOPEND VANAF
01 januari 2018
Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met: patty.biermans@gmail.comzaterdag 12 maart 2011

Verrassing!Vandaag ben ik, en waarschijnlijk de rest van de week ook, druk bezig met de voorbeiding voor de expositie. Dat houdt in dat ik nog een aantal lijsten moest kopen en daar ging het dus fout. Twee weken geleden ben ik naar de lijstenmaker geweest en heb daar een aantal spielatten besteld. Ik heb nl. een doek beschilderd dat nog niet ingeraamd is. Dat wilde ik zelf eens gaan proberen. Nu dus, de spielatten besteld en afgelopen woensdag kreeg ik een telefoontje of ik die spielatten nog steeds wilde hebben. Natuurlijk wilde ik dat, nou dan zou hij ze gaan bestellen. Ik vertelde dat ik over anderhalve week een expositie heb en dat ik dan wel heel snel die latten moest hebben, zeker omdat ik ze zelf moest opspannen. Geen probleem, vrijdag zijn ze in huis. Vandaag, zaterdag, naar de lijstenmaker om nog andere spullen te kopen en gevraagd of de spielatten al gearriveerd waren. Ze gingen kijken en wat bleek....GEEN SPIELATTEN BESTELD!!!
Ik was helemaal in PANIEK. Geen latten..wat nu? Komende maandag zijn ze hier, werd me verteld. Dat is natuurlijk heel fijn maar ik heb dan geen tijd meer op het doek op te spannen. Nou, daar hadden ze een oplossing voor. Dat doen wij dan wel voor u, omdat het een beetje fout is gegaan met de bestelling.
Ik ben helemaal blij! En dan is er als je thuis komt nog een verrassing.....het pakketje wat ik gewonnen had met het maken van de verjaardagskaart voor Bietjes blog. Samen met Vilterietje hebben we een Tilda's boek gekregen. Hartstikke bedankt Bietje. Ik ben er superblij mee. De volgende kerst wordt heel erg gezellig, dat is zeker.

4 opmerkingen:

 1. ben benieuwd naar jouw boek vrijdag, ik neem het mijne mee, zodat je nog even kunt bladeren bij een glaasje wijn:) veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannende momenten ;)
  Heel tof dat het dan wordt goedgemaakt door de lijstenmaker...
  Gefeliciteerd met je leuke verrassing! En succes met de voorbereidingen voor de expositie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gelukkig is het met een sisser afgelopen. En z'n tilda boek is werkelijk prachtig... heb er wel eens eentje ingekeken :) veel plezier ermee!!

  BeantwoordenVerwijderen