Welkom op mijn blog !!

Mijn foto
Met vilten, schilderen, fotograferen en beeldhouwen vul ik al mijn vrijetijd.

Atelier open

HET ATELIER IN OIRSCHOT IS GEOPEND VANAF
01 januari 2018
Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met: patty.biermans@gmail.comdinsdag 22 maart 2011

Rust... zolang het duurt!

Wat een enerverend weekend! Heerlijk, samen met Vilterietjes een hele mooie expositie gehad. Veel positieve reacties op zowel het viltwerk als de schilderijen. Het is zeker iets om nog een keer te herhalen omdat deze twee technieken heel erg goed bij elkaar passen en toch verschillend genoeg zijn om veel mensen te boeien.
Na twee dagen rust is het nu weer tijd voor wat actie. Vanmorgen naar het atelier geweest en geprobeerd om een sjaal te vilten met een open structuur. Ik wilde een katoenen sjaal verlengen met een kantachtig viltwerk. Het is niet helemaal gelukt maar we proberen het gewoon opnieuw. Er zijn al wat ideetjes aan mijn  brein ontsproten :-D.

Vanmiddag met een vriendin gaan wandelen in het bos. Daar bloeien heel veel bosanemoontjes. Doordat er nog geen bladeren aan de bomen zijn is het een droog en dor gezicht en dan zie je ineens, onder die dorre takken, een tapijt van witte bloemetjes. Heel erg sprookjesachtig en met het zonnetje en de aangename temperatuur was dit dus puur genieten!!


4 opmerkingen:

 1. Fijn dat de expositie zo goed verlopen is. Mooie foto's van de bosanemonen. Ik zal mijn fietsie eens pakken en naar het IJzeren Bos in Susteren gaan, daar bloeien ze ook volop.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtige sjaal, ook al is het niet wat je ervan verwacht. onverwacht komen de meesterstukken boven:) heerlijk zo'n boswandeling, hopelijk nog meer deze week. lieve groet, riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De sjaal die je in gedachten had, moet wel heeeeeel erg mooi zijn. Want ik vind deze al heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof dat je een goede expositie hebt gehad.
  De sjaal is prachtig! Fris lente blauw :D

  BeantwoordenVerwijderen