Welkom op mijn blog !!

Mijn foto
Met vilten, schilderen, fotograferen en beeldhouwen vul ik al mijn vrijetijd.

Atelier open

HET ATELIER IN OIRSCHOT IS GEOPEND VANAF
01 januari 2018
Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met: patty.biermans@gmail.comdonderdag 10 maart 2011

Carnaval voorbij....

Het is alweer voorbij! We moeten een heel jaar wachten tot ik me weer kunnen uitdossen in een "crazy" outfit. Heerlijk heb ik het gevonden. Al die verklede mensen die iets uitbeelden en die plezier hebben. De weergoden waren ons goed gezind want het waren vier prachtige dagen. Vol zon en strak blauwe luchten. Dat met al die felle kleuren van de verklede mensen....Geweldig!!. Hieronder een paar impressies. Ik heb ze met mijn mobiel moeten maken want ik was de fotocamera vergeten. Dus sorry voor de kwaliteit.
We zijn ook nog heel even op TV te zien geweest. Vreemd is dat als je zit te kijken naar een actualiteiten programma en je ziet ineens jezelf voorbij komen. Maar wel lachen!.. Voor een foto overzicht van alle dagen carnaval in Maastricht kun je eens kijken op deze site.

3 opmerkingen:

  1. Alhoewel ik geen carnavalliefhebster ben, volgens mij moet je dat echt met de paplepel hebben binnen gekregen, vind ik het er super gezellig uit zien.
    Nu weer terug naar het " gewone" leven. Succes, zal best weer snel wennen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd leuk wanneer de zon schijnt bij zo'n leuke stoet. Hier moeten we nog afwachten tot zaterdag en hopelijk blijft het dan droog!
    Groetjes van Trudis

    BeantwoordenVerwijderen