Welkom op mijn blog !!

Mijn foto
Met vilten, schilderen, fotograferen en beeldhouwen vul ik al mijn vrijetijd.

Atelier open

HET ATELIER IN OIRSCHOT IS GEOPEND VANAF
01 januari 2018
Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met: patty.biermans@gmail.comzondag 2 januari 2011

Verven,,,,,, en muffe lucht

Gisteren en vandaag in het atelier gewerkt....een muur geschilderd, een deur geschilderd, de vloer schoon gemaakt (zal vol met verf), nog een muur geschilderd, en nog maar een deur.... En zo zijn twee dagen vol met schilderwerk. Maar.... het ziet er prachtig uit. Ik heb nog geen foto's gemaakt want ik dat wil straks als het helemaal klaar is pas doen. Voorlopig moeten jullie het alleen maar met de opsomming van de werkzaamheden doen. Dinsdag beginnen we met de tafels.

HELP! Er hangt in de atelierruimte een muffe lucht omdat er, achter de kasten die er stonden, een laag schimmel zat. De kasten en muren hebben we afgewassen met azijn en toen geschilderd met latex. Maar ik weet niet of de geur daardoor weg is. Heeft iemand misschien een idee hoe ik die muffe lucht uit de ruimte krijg. We hebben al geurtjes gebrand, in het stopcontact zit een geurtje en ik heb een bakje met azijnwater op de kachel staan. Maar als we thuis komen ruiken onze kleren nog naar vocht. Dus als iemand een goede oplossing heeft op dit probleem......willen wij dit graag van je horen!

3 opmerkingen:

 1. ach lieve patty, zelfs híer kan ik je niet mee helpen! heb je al eens gegoogled op hoe krijg ik vochtlucht weg? veel succes en ik zal zo meteen eens googlen. lieve groet en tot....riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit probleem hebben wij hier alle jaren in het zuiden van Spanje. In de zomer superdroog en in de winter zo vochtig als iet! Vanaf het moment dat ik de eerste schimmel zie verschijnen sta ik klaar met mijn chloorpistool. Ik doe dit niet graag, maar het is de enige manier om geen muffe lucht en schimmels op onze kamers te hebben. Wij hebben het gelukkig alleen op de bovenverdieping, iedereen is hier in het voorjaar dan ook druk in de weer met latex om alles terug wit te schilderen.
  Veel succes ermee!
  Groetjes van Trudis

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang de kachel aanzetten misschien en hopen dat het droogt...?!Succes met het vervolg en ik kom graag eens kijken.
  -X

  BeantwoordenVerwijderen