Welkom op mijn blog !!

Mijn foto
Met vilten, schilderen, fotograferen en beeldhouwen vul ik al mijn vrijetijd.

Atelier open

HET ATELIER IN OIRSCHOT IS GEOPEND VANAF
01 januari 2018
Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met: patty.biermans@gmail.commaandag 16 augustus 2010

Mijn eerste bericht

Dit is mijn eerste berichtje op mijn weblog!! Nou, ik hoop dat er mensen zijn die dit willen lezen. Ik zal proberen om zo vaak mogelijk iets van met te laten horen. Zeker als ik die dag of dagen iets gedaan heb wat de moeite van het vermelden waard is zal ik het vertellen.

Mijn favoriete hobby is schilderen en dat kan ik met heel veel overgave doen. Hoofdzakelijk schilder ik aan de hand van foto's die ik zelf maak of uit tijdschriften waar ik iets bijzonders in zie. Ook portretten vind ik leuk om te doen. Dit zijn meestal portretjes van kinderen die ik aan de hand van foto's maak. Wel is een vereiste dat ik het kind ook zelf gezien moet hebben. Je moet toch het karakter zien van zo'n mensje. Ik schilder van realistisch met een boodschap tot abstrakt waar iedereen zelf zijn verhaal bij kan verzinnen. Heel gevarieerd dus!


Op het moment ben ik druk bezig met de voorbereiding voor de kunstmarkt op 29 augustus in Sittard. Ik heb al een dertig-tal monotypes ingelijst, een vijftiental foto's en al mijn schilderijtjes al klaar gezet. Nu nog denken over de inrichting van de kraam en hoe alle kunstwerken verkocht moeten worden. Het ontwerpen en bedenken van al deze zaken vind ik het leukste om te doen.


Ik ben vandaag naar de kapper geweest om mijn haar blonder te laten maken zodat ik het kan laten uitgroeien en over een paar maanden helemaal grijs ben. Het is een hele moeilijke stap maar ik denk dat ik er niet onderuit kom. Ben heel benieuwd hoe het grijze haar me straks sta

1 opmerking:

  1. Peter D says
    What is wrong with grey hair i cannot remember when mine was black,they say it makes you look distinguished.!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen