Welkom op mijn blog !!

Mijn foto
Met vilten, schilderen, fotograferen en beeldhouwen vul ik al mijn vrijetijd.

Atelier open

HET ATELIER IN OIRSCHOT IS GEOPEND VANAF
01 januari 2018
Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met: patty.biermans@gmail.commaandag 23 augustus 2010

Atelier

Vandaag naar het nieuwe atelier geweest om de ruimte op te meten. Ik wil toch wel graag weten hoe groot het is en alvast een beetje een indeling maken. Het valt me niet tegen. Ik kan er best een heel leuke ruimte van maken. (8 x 5 meter).
Verder heb ik een aantal verpakkingen gemaakt voor de monotypes en foto's die ik graag wil verkopen. Is best leuk geworden, heb donkergrijs papier gekocht en alvast voorgevormd. Ik wil de dan sluiten met een stukje touw. Er moeten nog een vijftal werkjes ingelijst worden, één schilderij moet nog aan de zijkant geschilderd worden en ik wil nog het portretje van Mees opzetten.
Vanavond geen tijd, moet bij een van de dochters gaan helpen met de kamer ontruimen en schilderen. Dus genoeg te doen. Morgen een beetje rustiger, naar de tandarts en de schoonheidspecialiste. Lekker ontspannen. Dat tweede dan.

4 opmerkingen:

 1. Ha Patty!
  Was nog vergeten te zeggen: mooie layout gemaakt hoor!! Als je een translator en visitor counter wil hebben, kan ik doorsturen. Heb ik van de vriend van Aart en van Bietje gekregen.
  Kan niet wachten tot januari tot je atelier klaar is. Groetjes en tot...Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Patty! Nog vergeten te zeggen: je hebt de verkeerde tijdzone ingesteld. Zullen we dat allemaal vrijdagavond regelen, met een glaasje wijn als de mannen naar Caro zijn?
  Groetjes en tot...Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Patty via het blog van Riet ben ik bij jou terecht gekomen. Ben erg benieuwd wat jullie allemaal gaan ondernemen met zn drietjes.
  Sittard is wat ver weg voor mij maar in ieder geval heel veel succes as zondag.

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Patty,
  ben zondag benieuwd naar je schilderijen. Moet lachen om de expertise die Riet aan de dag legt wat de blog betreft. Ik vind je lay-out ook erg mooi (ik hoor de wind ruisen door het graan).
  Leuk dat weekend samen, he? Van wie is die lieve King Charles (?). Bij Monique in de straat heeft iemand nu een puppy van dat ras, Sam..een schatje.
  groetjes en tot zondag zou ik zeggen,

  BeantwoordenVerwijderen