Welkom op mijn blog !!

Mijn foto
Met vilten, schilderen, fotograferen en beeldhouwen vul ik al mijn vrijetijd.

Atelier open

HET ATELIER IN OIRSCHOT IS GEOPEND VANAF
01 januari 2018
Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met: patty.biermans@gmail.comzaterdag 23 oktober 2010

Herfst

Wat een lekker weer!! Regen, zon, wind!! Echt weer om lekker te gaan vilten en dat heb ik ook gedaan de afgelopen dagen. Ik kon niet meer stoppen. Zeven ringen gevilt, drie sjaals, een hoedje en twee hoezen voor om een glazen vaas. En wat heb ik genoten.... heerlijk om zoveel ideetjes en vooral zin en tijd te hebben. Voor een feestje gisteren wilde ik nog een rode sjaal hebben en omdat ik wat laat was en de sjaal nog niet droog heb ik hem in de droger gedaan. Dat risico wilde ik wel nemen om hem toch te kunnen dragen en als het mislukte had ik ook niets. En wat denk je.... hij kwam er geweldig mooi gevolt uit. Dat is zeker iets wat ik vaker zal doen om speciale effecten te krijgen.

2 opmerkingen:

 1. Ha Patty! Geen wonder dat je geen tijd had om te bloggen! Tjeetje wat heb je veel gedaan. De sjaal is prachtig geworden echt fan-tas-tisch!!! Het ideetje met de droger zal ik zeker eens een keertje gaan proberen.
  Lieve groet, dikke knuff en tot...Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De sjaal is echt goed gelukt. Wie niet waagt wie niet wint denk ik altijd bij dit soort experimenten. Haha heb een keer een tas in de droger gegooid die kwam er als een soort kromme plank uit, veel te lang laten draaien.
  Ben benieuwd naar je andere producten.
  Fijne zondagmiddag en vilt ze, --Els

  BeantwoordenVerwijderen