Welkom op mijn blog !!

Mijn foto
Met vilten, schilderen, fotograferen en beeldhouwen vul ik al mijn vrijetijd.

donderdag 29 september 2011

Papavers....

Een zwak voor papavers heb ik.
Ze boeien me vanaf klein knopje tot aan het dorre lege hulsje dat overblijft als alle zaadjes eruit zijn. Prachtige plant!

een knopje

in volle bloei

de uitgebloeide zaaddoos


het laatste .......

woensdag 28 september 2011

Nieuw balletje...

Heb op vakantie van alles geprobeerd om met de gedraaide balletjes iets leuks te maken. Daarbij kwam ik op het idee om ze in te snijden. Als je dan verschillende kleuren om elkaar draait krijg je een heel leuk effect. Heel grappig als sleutelhanger bijvoornbeeld.

dinsdag 27 september 2011

Daar ben ik weer....

Nou, dat heeft even geduurd! Maar we hebben een hele geweldige tijd gehad in de Dordogne.Ook daar heb ik geprobeerd om de mensen enthousiast te maken voor vilten. Ik heb een kleine workshop vilten gegeven aan het personeel en de eigenaren van de camping. Ze hebben sfeerlichtjes, telefoonhoesjes en een sjaal gevilt.
Ze hebben genoten en ik mag volgend jaar terug komen om nog meer viltworkshops te geven.
Leuk hè!.

maandag 19 september 2011

Nog even onderweg...

..zeker tot zondag nog. Dit is de enige en laatste keer dat ik deze weken kan internetten, dus even snel een berichtje. Ik heb een heerlijke tijd, hier in de Dordogne, met geweldig weer (30 gr.) en hele leuke mensen. Een prachtige omgeving met veel kastelen en middeleeuwse dorpjes. Elke dag wel een markt bezocht waar ze de meest wonderlijke eetwaren verkochten. Van paddestoelen ter grote van een voetbal tot levende ganzen. Natuurlijk kon ik niet stilzitten en heb ook nog twee schilderijtjes gemaakt en een workshop vilten gegeven. Ik blijf het leuk vinden dat mensen helemaal niet weten wat vilten is en na de uitleg helemaal enthousiast zijn. Prachtig!!
Hier wat foto's van de omgeving waar we geweest zijn en mijn dagelijke beslommeringen komen binnenkort weer.
De dordogne vallei

14e eeuws huis in Perigeux

donderdag 1 september 2011

Laatste werkdag...

Morgen is weer mijn laatste werkdag bij deze werkgever. Eigenlijk had ik gehoopt dat ik mocht blijven, maar helaas....! Dat betekent wel dat ik nu meer tijd krijg om mijn hobby's uit te gaan breiden. Meer schilderen, vilten en nog veel meer. Dus vervelen zal ik me heus niet. Ik zit er ook over te denken om vrijwilligerswerk te gaan doen. Het lijkt me heel leuk om bij bejaarden een dag schilder of tekenles te geven.
Vanavond heb ik als traktatie voor op het werk wat cupcakes gebakken. Zullen ze in ieder geval weten was ze missen aan gebak als ik er niet meer ben. (grinnik)

cupcakes met witte en bruine chocolade creme