Welkom op mijn blog !!

Mijn foto
Met vilten, schilderen, fotograferen en beeldhouwen vul ik al mijn vrijetijd.

Atelier open

HET ATELIER IN OIRSCHOT IS GEOPEND VANAF
01 januari 2018
Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met: patty.biermans@gmail.comdonderdag 26 mei 2011

Zonnig frankrijk

Dit bericht vanuit frankrijk op een frans toetsenbord, net iets anders dan thuis. Dus als er nog typefouten in staan dan komt dat daardoor. We hebben hier heerlijk weer en alles gaat prima. Overdag heb ik lekker tijd om wat bolletjes te draaien en daar blijft het dan ook bij. We zijn op een hele leuke camping en hebben gisteren zowaar een indische rijsttafel gegeten, klaargemaakt door de eigenaar. En we hebben genoten!!!!
Morgen vertrekken we weer naar de volgende camping en daar zal ik dan wel weer een blogje maken.

zaterdag 7 mei 2011

Halssieraad

Vandaag doorgebracht in een heerlijk koel atelier met het vilten van een aantal halssieraden.

 


      

 
Telkens als ik naar buiten ging om een ketting over een struik in de zon te laten drogen kwam de hitte me tegemoet, maar binnen was het heel erg lekker werken. Samen met de "bovenbuur" geluncht. Dat moet ik even vertellen. De "bovenbuur" is mijn vriendin van wie ik al vijfentwintig jaar "schilderles" krijg, hoewel dat les krijgen tegenwoordig eigenlijk meer het werken in haar atelier is. Maar ik ben toch altijd blij als ik van haar advies krijg op mijn werk. Daarbij komt ook nog dat er op zo'n lesdag altijd meer mensen aanwezig zijn en dat werkt heel inspirerend.

vrijdag 6 mei 2011

39 jaar getrouwd

Deze week waren we 39 jaar getrouwd. We zijn met de kinderen gezellig gaan eten en we hebben een mooie bos bloemen gekregen. Een bonte verzameling bloemen, net zo bont als onze 39 jaren zijn geweest.

zondag 1 mei 2011

Naaimachine vervolg..

Nou, hier is dan de foto van het pronkstuk.


Ik vind hem echt heel erg leuk, er zit zelfs in het blad een centimeter ingelegd. Nu hoef ik alleen nog maar de bovenkant te schilderen en we kunnen hem gebruiken als tafel voor de elektrische naaimachine die ik vorig jaar gekocht heb.
MOD wil graag tassen van vilt gaan maken met de naaimachine. Ben heel benieuwd wat ze allemaal gaat verzinnnen, ze heeft ideetjes genoeg!