Welkom op mijn blog !!

Mijn foto
Met vilten, schilderen, fotograferen en beeldhouwen vul ik al mijn vrijetijd.

Atelier open

HET ATELIER IN OIRSCHOT IS GEOPEND VANAF
01 januari 2018
Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met: patty.biermans@gmail.comzondag 26 september 2010

Lege muur

Vandaag het grote schilderij (150 x 170 cm) dat in de kamer hing naar MOD gebracht. Daar hangt het veel beter als bij ons. De muren zijn hoger en de ruimte is lichter zodat het donkere schilderij beter uitkomt.
Ik vind het daar echt heel erg mooi hangen en ik ben benieuwd hoe het daar bevalt.

maandag 20 september 2010

Nieuwe sjaal

Eindelijk weer eens een sjaal gevilt. Het is nu eens heel iets anders geworden als de laatste paar die ik gemaakt heb. Ik wilde iets proberen met een beetje meer organische vormen. Ik vind dat hij best wel goed gelukt is. De kleuren zijn al echt herfstig en dat terwijl morgen alweer een paar hele mooie dagen beginnen. We zijn vandaag naar Scheveningen geweest om te kijken naar de training van de paarden voor prinsjesdag. Was heel erg leuk om te zien en te horen. Er waren veel schoolkinderen die heel hard moesten schreeuwen en dat deden ze met overgave! We vonden het alleen jammer dat OVTD niet mee reed. Misschien dat we hem een andere keer in actie kunnen zien.

woensdag 15 september 2010

Portretje

Vandaag begonnen aan een kinderportretje. Heb er heel veel zin in. Het is alleen moeilijk om de juiste foto te vinden die ik graag wil hebben. Maar ik denk dat ik met deze compositie wel tevreden ben. Er moet wel nog een stuk speelgoed op de achtergrond komen vind ik. Dus dat gaan we dan nog eerst maar doen en dan verder kijken hoe het wordt.

dinsdag 14 september 2010

Weekje weg

Een heerlijk weekje weg geweest. HB heeft geklust bij JZ en dat is goed gelukt. Ik ben elke dag de stad in gegaan. Heerlijk zomaar door de stad lopen en wat winkelen zonder iets te kopen. 's Avonds vanuit het logeeradres de stad ingelopen en terrasje gepikt. Met vrienden genoten van de heerlijke nazomer. Ik denk dat we dit vaker moeten doen.